Skaberne af numerologist PRO

ESTEL EHVASS

Estel er numerolog og software designer på Numerologist Pro og er uddannelsesleder på Danmarks største numerologi uddannelse. Se mere her: www.numerologerne.dk.

JOHANNES EHVASS

Johannes er numerolog, programmør og software arkitekt på Numerologist Pro. Han er uddannet datalog og har arbejdet med software udvikling hos bl.a. ICE og Rambøll Informatik.

Kære numerologi interesserede

Velkommen til Numerologist Pro! 

Bag dette produkt står numerologerne og software designerne Estel og Johannes Ehvass.

Samt alle de mange inspiratorer og testpersoner, der har hjulpet til, fra stort set alle de største numerologiske uddannelser i Danmark.

Det er vores vision at hjælpe med til, at numerologien bliver udbredt til hele verden, og at alle skal have mulighed for at skifte navn numerologisk. Vi tror derfor at vi numerologer får masser af klienter i fremtiden.
At have klienter er et stort ansvar. Jo flere klienter, jo mere overblik, systematik og ordenssans kræves der af os, for at vi skal undgå skæbnesvangre fejl og misforståelser. 

Med software kan vi fjerne risikoen for de menneskelige regnefejl, ved at beregningerne af fx årstalsrækker og navnelister er computergenererede, og at kunden modtager deres materiale på skrift.

Sidst men ikke mindst, ønskede vi også at skabe et tolkningsværktøj, der både støtter numerologen i tolkningsprocessen, og kan bidrage til numerologiens præcision og fortsatte udvikling. På den måde kan vi som numerologer holde vores teoretiske viden op mod vores tolkninger i praksis, og dermed gøre numerologien mere og mere præcis – og måske endda bidrage med ny viden. 

Vi ønsker for dig, at din praksis som numerolog bliver lettere, sjovere, og at udregningsprocessen bliver mindre tidskrævende, så du kan bruge mere tid på at fordybe dig i din fornemste opgave som numerolog – nemlig selve tolkningen, og have langt mere kvalitetstid sammen med dine kunder.

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har spørgsmål eller feedback på kontakt@numerologist-pro.com

Kærlig hilsen

Estel og Johannes

Numerologist PRO

Med Danmarks største numerologi uddannelse har vi uddannet over 150 professionelle numerologer. Alle har brugt numerologist PRO software under uddannelsen. At være medlem af Klub Numerologist Pro fungerer udmærket som en slags forberedelse og indre klargørelse til at tage uddannelsen til professionel numerolog

Alle rettigheder tilhører
numerologist PRO © 2017
KONTAKT

Send en mail og vi svarer hurtigst muligt!
support@numerologist-pro.zendesk.com
LIKE OS!

NUMEROSKOP TOOL

Prøv vores gratis numeroskop tool her