numerologist pro

PROFESSIONAL
Verdens mest avanceret numerologisk software
for professionelle numerologer

Numerologist PRO Professional

Til dig der er professionel numerolog!

Numerologist Pro Professional er software versionen til den professionelle numerolog der kan fremvise certifikat.

Med Numerologist Pro Professional får du adgang til de mest avancerede tools, der gør at du kan skabe de allerbedste navne til dine kunder – inklusiv personligt skræddersyede undervibrationer og undernumeroskoper.

Du får bl.a. adgang til flg. avancerede special tools:

Template builder tool

Bank af rene og gennemtestede numeroskop templates til hver grundvibration

Undernumeroskop toolet, så du kan finde de perfekte undervibrationer og undernumeroskoper til dine kunder

Ud over det får du også adgang til  “NumberFun” med talbeskrivelser der går helt op til 99

Numerologist PRO Professional
ER TIL DIG DER …

 … er uddannet professionel numerolog og ønsker software der optimerer kvaliteten af dit virke, styrker din viden, sparer dig for timevis af beregninger pr session, og gør livet som numerolog nemmere.

Numerologist PRO Professional er til dig der:

 • Ønsker at systematisere dit arbejde og bevare et kartotek over dine kunder, så du altid kan slå dem op, selv hvis de henvender sig flere år efter en session
 • Ønsker værktøj der gør det nemt at finde og gemme numeroskop templates
 • Ønsker værktøj der hurtigt beregner og viser de bedste undervibrations og undernumeroskop setups
 • Ønsker værktøj til at nemt at sende kunden personlige rapporter med beskrivelse af deres numeroskop, årstalsrækker
 • Ønsker en nem måde at sende undervibrations og undernumeroskops setups til kunden, med flest mulige navnevalg, og som optimerer navnevalgs processen for dem

Uanset hvilken numerologisk skole du er uddannet i, så garanterer vi for at du med Numerologist PRO Professional får adgang til en professionel og effektiv online platform, der hjælper dig med at holde styr på dine sessioner, opgraderer dig med nye skills, og styrker dit brand og den kvalitet du leverer som professionel numerolog.

 

Numerologist PRO
tools & features

______

Numerologist PRO tilbyder en masse tools og features

så du nemt kan bruge numerologien i dit eget liv ...

 

NP KLIENTPROFIL®:

Opret klientprofiler

Klientprofilen er den centrale del af programmet. Den indeholder kundens numeroskoper, årstalsrækker, dagsvibrationer og templates til de nye navne, der bedst vil passe til kunden.

NP NUMEROSKOPVIEW®:

Se numeroskoper

Visuelt overblik over kundens numeroskop hvor du kan klikke på alle tallene, og se korte beskrivelser til støtte for din tolkning. Du kan oprette "normale"-, "nyt navn"- og business numeroskoper.

NP TOLKNINGER®:

Tolkningssystem

Systemet kommer med standard tolkninger af tallenes placering i numeroskopet. Du kan selv redigere i standardtolkningerne og lave dit eget tolkningsunivers, som gemmes i systemet.

NP HURTIG TOLKNING®:

Hurtig tolkning

Hurtig-tolkningen gennemgår de vigtigste tal og gør opmærksom på typiske træk i numeroskopet, såsom særlige mønstre, karakteristika, symmetri, mange ens tal, samt analyse af skæbnetal mm.

NP SE FREMTIDEN®:

Årstalsrækker

Her får du en komplet liste over skæbnerytmer, årstalsrækker og dagsvibrationer for så lang en periode som du ønsker (110 år frem i tiden fra fødselstidspunktet).

NP DAGSVIBRATIONER®:

Planlæg dagen

Du kan også tjekke dine egne, og andres, dagsvibrationer time for time, og dermed planlægge din dag maksimalt! Slå en hvilken som helst dato op for at se dagens forløb.

NP RAPPORTER®:

Send klienten en rapport

Systemet kan lave rapporter til dine kunder, der indeholder kundens numeroskop, taltolkninger, navnelister, årstalsrækker, og  dine egne konklusioner om numeroskopet.

NP TEMPLATES®:

Upload dine templates

Upload dine numeroskop templates til hver grundvibration, så du let kan finde det maksimalt bedste numeroskop til kunden. Når du har uploadet dine templates kan du bruge dem i Bedste Navn Tjenesten.

NP NAVNE VÆRKTØJ®:

Bedste navn tjenesten

Det kan være en uoverskuelig proces for kunderne at finde deres nye navn ud fra navnelister. I dette tool bliver det nemmere og mere overskueligt. Du ser dropdownlister for numeroskopets talværdier, og et calculator felt ovenover hvor man kan lege med alternative stavemåder.

NP BUSINESS®:

Numerologi til business

Som en værdifuld støtte efter en session kan kunden i business rapporten læse om deres virksomheds nye talværdier. Du kan også bruge standardbeskrivelserne som inspiration til at lave dine egne tolkninger og lave personlige skriftlige rapporter.

NP ORDLISTER®:

Business ordlister

Vælg mellem 6 forskellige sprog: Dansk, engelsk, tysk, spansk, fransk og italiensk. Instast blot talværdi og få en komplet ordliste. Til brug for business sessioner, produktnavne, bogtitler, musikudgivelser og generelt i numerologisk markedsføring.

FEATURES SOM DU KUN FINDER I

NUMEROLOGIST PRO PROFESSIONAL

Avancerede tools til den professionelle numerolog

NP TEMPLATE BUILDER®:

Find den perfekte template

Brug computerens regnekraft til at indsnævre de millioner af muligheder for numeroskoper ned i ganske få templates. Sæt kryds ud for de regler du ønsker skal gælde for numeroskoper – og se hvad der kommer frem.

NP ÅRSTALSRÆKKER®:

Årstalsrække statistik

Når man som numerolog skal finde et nyt numeroskop til en kunde, så bør man sammenligne numeroskopernes årstalsrækker, som del af processen - for op til 27 år. Nu kan du med få klik se hvilke numeroskoper der giver de bedste årstalsrækker, ved at se deres samlede points. Brug også toolet til at få et visuelt overblik i farver over dine egne årstalsrækker.

NP UNDERSKOP TOLKNING®:

Undernumeroskops tolkningstool

Dette avancerede tool tillader dig virkelig at gå i dybden med undernumeroskops tolkning hvor alle tal i deres respektive positioner beskrives

NP UNDERNUMEROSKOP®:

Undernumeroskop tools

Brug numerologist pro til at kigge efter de perfekte undervibrationer og undernumeroskoper og gem dine setups i systemet så du altid hurtigt kan bruge dem igen.

NP CELEBRITY®:

Suite af Celebrity Tools

Brug vores suite af celebrity tools til at udforske vores database bank med over 100.000 celebrities. Se fx dagens berømtheder der har samme fødselsdato som dagens essens eller se hvilke celebrities har samme dagsenergier som dine kunder.

NP ASTROLOGI®:

Avancerede astrologi tool

Numerologi og astrologi er to beslægtede videnskab. I astrogram view kan du se astrogrammet, tolkningsbeskrivelser, skema over stjernepositioner, fødselsaspekter, arabic parts, dignities, vedisk astrologi og meget meget mere!

Kvalitetstid og nærvær

Med Numerologist PRO får du hurtigt overblik over alle de forskellige numerologiske aspekter som er relevant for hver enkelte kunde, lige fra numeroskoper, årstalsrækker til karmiske relationer, undernumeroskoper eller særlige aspekter af deres personlige tal.

Du sparer tid på de lange beregninger, så du i stedet kan  fokusere din opmærksomhed på kunden.

 • Visuelt overblik over numeroskop templates og muligheder
 • Visuelt overblik over hver enkelte kundes skræddersyede numeroskop
 • Beregn de præcise årstalsrækker og dagsvibrationer ved at indtaste navn og fødselsdato og undgå regnefejl
 • Brug din tid på dybdegående tolkning, nærvær og personlige spørgsmål i sessionen frem for rutinemæssige beregninger
 • Find hurtigt en kundes numeroskop frem når de ringer og stiller et spørgsmål
 • Forbered dig mere effektivt til dine sessioner

Skab dit eget tolkningsunivers – eller få inspiration fra vores!

______

Med tolkningsværktøjet kan du blive en mere præcis og dygtig numerolog. De mange tolknings hjælpefunktioner gør dig fx opmærksom på mønstre i numeroskopet, du ikke havde set før. Statistik view viser dig om der er under- eller overvægt af bestemte talgrupper, mens chakra view giver dig og kunden et energetisk kort over kroppen og de steder hvor der kan være høj eller lav energi.

Du kan udskrive rapporter med standardtolkninger for både personlige og business numeroskoper samt årstalsrækker – eller du kan indskrive dine egne tilføjelser, noter eller personlige afsnit til den enkelte kunde.

Du kan også skabe dit eget tolkningsunivers, og gemme dine egne taltolkninger i systemet – og evt. udskrive dem som rapporter. Tolkningsdelen hjælper dig til at holde styr på din egen viden, og at perfektionere denne viden over tid, fordi du let kan gemme og indskrive dine nye erfaringer i systemet.

 

 

 

Anbefalinger

______

Professionelle numerologer er vilde med Numerologist PRO ...

 

Super fedt værktøj som på overskuelig vis giver mig et numerologisk overblik.
Det giver mig et både hurtigt og dybt indblik i klienters udfordringer, som jeg kan anvende i mine sessioner. Numerologist Pro er for alle som ønsker at gøre deres arbejde med numerologien lettere og langt mere overskueligt. Vejledningen i brugen af produktet er også i særklasse, og skulle man have tvivlsspørgsmål, er der god og hurtig hjælp at hente. Jeg kan anbefale produktet til enhver, da det er det langt mest innovative og udførlige produkt på markedet. Alle detaljer er tænkt med, og det er nemt at anvende, uanset om du har flair for teknologi eller ej. Thumbs up herfra!

Mathias Valentino Persson

Sexolog og coach

Mine bedste anbefalinger 5 ud af 5 stjerner.

JEG KAN IKKE FÅ ARMENE NED!!!

Dette geniale numerologiske værktøj henvender sig både til den professionelle udøvende numerolog og den numerologistuderende.

Det er let, overskueligt og lynhurtigt!

Du skal blot indtaste nogle få talværdier (navne og fødselsdata) og så er du i gang! Hurtigt overblik!

Du ser numeroskopet, dagsvibrationer, årstalrækker og skæbnerytmer - og ikke kun for denne dag eller dette år - det er også om 90 eller 100 år ude i fremtiden!

OG DU UNDGÅR REGNEFEJL!!

Det er også super anvendeligt til den numerologistuderende, da der allerede er tilgængelige tolkninger for hvert enkelte tal og dets placering.

Du kan lave numeroskop sammenligninger, og der er er forslag til navne. Og endnu en genial detalje - det er også brugbart og hurtigt til at lave virksomhedsnumeroskoper!

Tilfør egne notater, så den bliver tilpasset præcis til din kunde og opgave, og til sidst kan du vælge om du vil udskrive det hele i en PDF rapport som du evt. kan give til kunden/virksomheden.

Jeg er så vildt begejstret. Det er så genialt!!!

Micchelle Melisa Johansson Carstensen

Numerolog

Numerologist Pro er et fantastisk intuitivt værktøj, som er MEGET nemt at bruge, samtidig med at det har alle funktioner man har brug for. Det grafiske design er i topklasse, og man kan indsætte eget design efter behov og dermed personliggøre designet. Kvaliteten af produktet er også helt i top, og man kan mærke der er lagt et kæmpe stykke arbejde i at gøre produktet fejlfrit ned til mindste detalje. Det er et værktøj som kan benyttes af alle “typer” numerologer, da man selv kan vælge til/fra ift. hvilke informationer man ønsker i numeroskopet og tolkningen deraf. TAK for at gøre mit numerologiarbejde LANGT lettere, samt meget mere professionelt og æstetisk.

Isabella Montserrat

Numerolog

Fantastisk numerologisk værktøj, der hurtigt foretager alle nødvendige beregninger for dig, så du kan koncentrere dig om tolkningen.

Modellen giver også forslag til nye navne talkombinationer, hvis du ønsker det.

Selv tolkningen kan du få hjælp til - og du vælger selv omfanget. Og så er der mulighed for fine rapporter til brug for udlevering til klienten.

Et professionelt værktøj, som jeg efter en prøveperiode varmt kan anbefale.

Birggitte Falgenberg

Numerolog

Numerologist PRO er en fuldstændig uvurderlig platform for mit arbejde og forskning inden for Numerologi. Jeg kan huske, at jeg i begyndelsen var meget skeptisk og kan nu indrømme, at jeg ikke kunne forestille mig at arbejde uden det!
Det tillader os numerologer at effektivisere vores arbejde i en grad aldrig set før. Hvor vi før manuelt skulle udregne og arkivere numeroskoper som mange gange indeholdte regnefejl, så kan vi nu se en persons numeroskop, årstalsrækker og dagsvibrationer på få sekunder. Det har gjort det muligt for mig at analysere over 2500 numeroskoper og cases på kun 1 år!
Jeg ville ikke have den erfaring jeg har i dag uden Numerologist PRO, og jeg ser frem til følge med i platformens fortsatte udvikling og den lyse fremtid som den skaber
for Numerologien!"
Keanu

Numerolog

Tilmeld dig i dag til

Numerologist PRO Professionel

OG FÅ ADGANG TIL VERDENS FØRENDE NUMEROLOGI SOFTWARE TOOLS

NUMEROLOGIST PRO PROFESSIONAL ER EN MEDLEMSSIDE MED EN ABONNEMENTSPRIS PÅ 360 KR,- OM MÅNEDEN.

DU KAN ALTID STOPPE ELLER PAUSE DIT MEDLEMSSKAB NÅR DU GERNE VIL

_______

Alle rettigheder tilhører
numerologist PRO © 2017
KONTAKT

Send en mail og vi svarer hurtigst muligt!
support@numerologist-pro.zendesk.com
LIKE OS!

NUMEROSKOP TOOL

Prøv vores gratis numeroskop tool her