numerologist pro

PROFESSIONAL
Verdens mest avanceret numerologisk software
for professionelle numerologer

Velkommen til Numerologist PRO Professional!

Numerologist PRO er til dig den uddannede og professionelle numerolog, der gerne vil have adgang til verdens mest avanceret numerologisoftware til tolkning, navneændring og meget meget mere!

Jeg glæder mig til at guide dig igennem vores avancerede tools.

Numerologist PRO Professional

Numerologist Pro Professional er software versionen til den professionelle numerolog der kan fremvise certifikat.

Med Numerologist Pro Professional får du adgang til de mest avancerede tools, der gør at du kan skabe de allerbedste navne til dine kunder – inklusiv personligt skræddersyede undervibrationer og undernumeroskoper.

Du får bl.a. adgang til flg. avancerede special tools:

 • Template builder tool
 • Bank af rene og gennemtestede numeroskop templates til hver grundvibration
 • Undernumeroskop toolet, så du kan finde de perfekte undervibrationer og undernumeroskoper til dine kunder
 • “NumberFun” med talbeskrivelser der går helt op til 99

 

Numerologist PRO Professional

ER TIL DIG DER …

 … er uddannet professionel numerolog og ønsker software der optimerer kvaliteten af dit virke, styrker din viden, sparer dig for timevis af beregninger pr session, og gør livet som numerolog nemmere.

Numerologist PRO Professional er til dig der:

 • Ønsker at systematisere dit arbejde og bevare et kartotek over dine kunder, så du altid kan slå dem op, selv hvis de henvender sig flere år efter en session
 • Ønsker værktøj der gør det nemt at finde og gemme numeroskop templates
 • Ønsker værktøj der hurtigt beregner og viser de bedste undervibrations og undernumeroskop setups
 • Ønsker værktøj til at nemt at sende kunden personlige rapporter med beskrivelse af deres numeroskop, årstalsrækker
 • Ønsker en nem måde at sende undervibrations og undernumeroskops setups til kunden, med flest mulige navnevalg, og som optimerer navnevalgs processen for dem

Uanset hvilken numerologisk skole du er uddannet i, så garanterer vi for at du med Numerologist PRO Professional får adgang til en professionel og effektiv online platform, der hjælper dig med at holde styr på dine sessioner, opgraderer dig med nye skills, og styrker dit brand og den kvalitet du leverer som professionel numerolog.

Numerologist PRO

Tools & features

______

Numerologist PRO tilbyder en masse tools og features

så du nemt kan bruge numerologien i dit eget liv ...

 

NP PROFIL®:

Opret klientprofiler

Profilen er den centrale del af programmet. Den indeholder en persons numeroskoper, årstalsrækker, dagsvibrationer og astrologi view.

NP NUMEROSKOPVIEW®:

Se numeroskoper

Visuelt overblik over kundens numeroskop hvor du kan klikke på alle tallene, og se korte beskrivelser til støtte for din tolkning. Du kan oprette "normale"-, "nyt navn"- og business numeroskoper.

NP TOLKNINGER®:

Tolkningssystem

Systemet kommer med standard tolkninger af tallenes placering i numeroskopet. Du kan selv redigere i standardtolkningerne og lave dit eget tolkningsunivers, som gemmes i systemet.

NP HURTIG TOLKNING®:

Hurtig tolkning

Hurtig-tolkningen gennemgår de vigtigste tal og gør opmærksom på typiske træk i numeroskopet, såsom særlige mønstre, karakteristika, symmetri, mange ens tal, samt analyse af skæbnetal mm.

NP SE FREMTIDEN®:

Årstalsrækker

Her får du en komplet liste over skæbnerytmer, årstalsrækker og dagsvibrationer for så lang en periode som du ønsker (110 år frem i tiden fra fødselstidspunktet).

NP DAGSVIBRATIONER®:

Planlæg dagen

Du kan også tjekke dine egne, og andres, dagsvibrationer time for time, og dermed planlægge din dag maksimalt! Slå en hvilken som helst dato op for at se dagens forløb.

NP TEMPLATES®:

Upload dine templates

Upload dine numeroskop templates til hver grundvibration, så du let kan finde det maksimalt bedste numeroskop til kunden. Når du har uploadet dine templates kan du bruge dem i Bedste Navn Tjenesten.

NP BUSINESS®:

Numerologi til business

Som en værdifuld støtte efter en session kan kunden i business rapporten læse om deres virksomheds nye talværdier. Du kan også bruge standardbeskrivelserne som inspiration til at lave dine egne tolkninger og lave personlige skriftlige rapporter.

NP ORDLISTER®:

Business ordlister

Vælg mellem 6 forskellige sprog: Dansk, engelsk, tysk, spansk, fransk og italiensk. Instast blot talværdi og få en komplet ordliste. Til brug for business sessioner, produktnavne, bogtitler, musikudgivelser og generelt i numerologisk markedsføring.

Features som du kun finder i

Numerologist PRO Professional

Avancerede tools til den professionelle numerolog

NP TEMPLATE BUILDER®:

Find den perfekte template

Brug computerens regnekraft til at indsnævre de millioner af muligheder for numeroskoper ned i ganske få templates. Sæt kryds ud for de regler du ønsker skal gælde for numeroskoper – og se hvad der kommer frem.

NP ÅRSTALSRÆKKER®:

Årstalsrække statistik

Når man som numerolog skal finde et nyt numeroskop til en kunde, så bør man sammenligne numeroskopernes årstalsrækker, som del af processen - for op til 27 år. Nu kan du med få klik se hvilke numeroskoper der giver de bedste årstalsrækker, ved at se deres samlede points. Brug også toolet til at få et visuelt overblik i farver over dine egne årstalsrækker.

NP UNDERSKOP TOLKNING®:

Undernumeroskops tolkningstool

Dette avancerede tool tillader dig virkelig at gå i dybden med undernumeroskops tolkning hvor alle tal i deres respektive positioner beskrives

NP UNDERNUMEROSKOP®:

Undernumeroskop tools

Brug numerologist pro til at kigge efter de perfekte undervibrationer og undernumeroskoper og gem dine setups i systemet så du altid hurtigt kan bruge dem igen.

NP CELEBRITY®:

Suite af Celebrity Tools

Brug vores suite af celebrity tools til at udforske vores database bank med over 100.000 celebrities. Se fx dagens berømtheder der har samme fødselsdato som dagens essens eller se hvilke celebrities har samme dagsenergier som dine kunder.

NP ASTROLOGI®:

Avancerede astrologi tool

Numerologi og astrologi er to beslægtede videnskab. I astrogram view kan du se astrogrammet, tolkningsbeskrivelser, skema over stjernepositioner, fødselsaspekter, arabic parts, dignities, vedisk astrologi og meget meget mere!

NP NAVNE VÆRKTØJ®:

Bedste navn tjenesten

Det kan være en uoverskuelig proces for kunderne at finde deres nye navn ud fra navnelister. I dette tool bliver det nemmere og mere overskueligt. Du ser dropdownlister for numeroskopets talværdier, og et calculator felt ovenover hvor man kan lege med alternative stavemåder.

NP RAPPORTER®:

Send klienten en rapport

Systemet kan lave rapporter til dine kunder, der indeholder kundens numeroskop, taltolkninger, navnelister, årstalsrækker, og  dine egne konklusioner om numeroskopet.

Optimer dit arbejde
Kvalitetstid og nærvær

Med Numerologist PRO får du hurtigt overblik over alle de forskellige numerologiske aspekter som er relevant for hver enkelte kunde, lige fra numeroskoper, årstalsrækker til karmiske relationer, undernumeroskoper eller særlige aspekter af deres personlige tal.

Du sparer tid på de lange beregninger, så du i stedet kan  fokusere din opmærksomhed på kunden.

 • Visuelt overblik over numeroskop templates og muligheder
 • Visuelt overblik over hver enkelte kundes skræddersyede numeroskop
 • Beregn de præcise årstalsrækker og dagsvibrationer ved at indtaste navn og fødselsdato og undgå regnefejl
 • Brug din tid på dybdegående tolkning, nærvær og personlige spørgsmål i sessionen frem for rutinemæssige beregninger
 • Find hurtigt en kundes numeroskop frem når de ringer og stiller et spørgsmål
 • Forbered dig mere effektivt til dine sessioner

Skab dit eget tolkningsunivers – eller få inspiration fra vores!

______

Med tolkningsværktøjet kan du blive en mere præcis og dygtig numerolog. De mange tolknings hjælpefunktioner gør dig fx opmærksom på mønstre i numeroskopet, du ikke havde set før. Statistik view viser dig om der er under- eller overvægt af bestemte talgrupper, mens chakra view giver dig og kunden et energetisk kort over kroppen og de steder hvor der kan være høj eller lav energi.

Du kan udskrive rapporter med standardtolkninger for både personlige og business numeroskoper samt årstalsrækker – eller du kan indskrive dine egne tilføjelser, noter eller personlige afsnit til den enkelte kunde.

Du kan også skabe dit eget tolkningsunivers, og gemme dine egne taltolkninger i systemet – og evt. udskrive dem som rapporter. Tolkningsdelen hjælper dig til at holde styr på din egen viden, og at perfektionere denne viden over tid, fordi du let kan gemme og indskrive dine nye erfaringer i systemet.

 

Anbefalinger
Mød nogle af vores brugere

Tilmeld dig i dag til
Numerologist PRO Professionel

OG FÅ ADGANG TIL VERDENS FØRENDE NUMEROLOGI SOFTWARE TOOLS

NUMEROLOGIST PRO PROFESSIONAL ER EN MEDLEMSSIDE MED EN ABONNEMENTSPRIS PÅ 450 KR,- OM MÅNEDEN.

DU KAN ALTID STOPPE ELLER PAUSE DIT MEDLEMSSKAB NÅR DU GERNE VIL

_______

Numerologist PRO Professionel er til den professionelle numerolog der kan fremvise uddannelsescertifikat.

Du bedes kontakte os på kontakt@numerologerne.dk med et billede af dit bevis og så sender vi dig et link til en side hvorfra du kan købe adgang til Numerologist PRO Professional.

 

 

Estel og Johannes Ehvass

Estel og Johannes er numerologer og software designerer på Numerologist Pro og uddannelsesledere på Danmarks største numerologi uddannelse.

Alle rettigheder tilhører
numerologist PRO © 2017
KONTAKT

Send en mail og vi svarer hurtigst muligt!
support@numerologist-pro.zendesk.com
LIKE OS!

NUMEROSKOP TOOL

Prøv vores gratis numeroskop tool her